Cele mai tari cadouri pentru colegi

Avem colegi peste tot, la gradinita, la scoala, la liceu, la facultate si la munca. Pentru cei din ultima categorie am pregatit acest articol; nu de alta, dar stim ca minim opt ore pe zi stai in acelasi birou cu ei, mananci impreuna cu ei si spuneti glume in pauzele scurte din timpul programului.

Ce se intampla atunci cand e ziua unui coleg de la birou si toata lumea intra in panica? Fii tu punctul de sprijin si omul cu ideile si incepe chiar acum sa cauti cadouri pentru colegi, fie mai amuzante, fie mai serioase. Sa stii ca moda banilor in plic a apus, iar oamenii incep sa puna accent pe cadourile mai personale. E imposibil sa nu ai idee ce ii place sarbatoritului, doar stati impreuna opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana.

Daca e vorba despre o colega, e nevoie sa fiti un pic mai politicosi, asa ca fa o sedinta cu colegii tai si vedeti ce i s-ar potrivi colegei voastre. Daca este foarte prietenoasa si va intelegeti foarte bine, dar stiti si ca este o iubitoare a cafelei, este perfecta o cana cu un mesaj care sigur o va bucura pana la lacrimi. Ce zici de “Pentru cea mai buna colega”? Da, stim, si tie ti-ar da lacrimile. Pe site-ul celor de la Mr. House ai de unde sa alegi diferite modele de cani, dar si diferite mesaje, care mai de care mai dragut.

Sa trecem la partea masculina. Ca sa stiti ce cadou i se potriveste colegului vostru, trebuie sa il analizati un pic. Este amuzant, tine la glume si comunicarea este punctul lui forte? Daca raspunsul este da, atunci este nevoie de un cadou mai personal. Indiferent ca ii place sau nu cafeaua, apa sigur bea la birou. Asa ca puteti alege o cana cu un design perfect, iar pentru a va arata respectul, puteti alege o cana cu mesajul “Pentru cel mai bun coleg”. Sigur se va simti special si va avea mare grija de cana lui.

Bineinteles ca pe site-ul celor de la Mr. House gasesti o multime de idei de cadouri pentru colegi, care mai de care mai amuzante si care sunt perfecte pentru o petrecere la birou. Poti sa alegi intre halbe de bere, seturi de shot-uri, cani, pahare sau covorase pentru intrare cu mesaje amuzante. Decizia este la tine si la colegii tai, asa ca nu mai asteptati si fiti cei mai buni colegi pe care ii poate avea cineva!