Ce avantaje au cantarele auto din beton si unde se pot utiliza?

Pe santiere sau in domenii in care masinile trebuie cantarite pentru a se stabili greutatile exacte ale materialelor transportate mai usor se folosesc cantarele auto. Spre deosebire de alte modele de cantare cele auto ofera o flexibilitate mult mai mare, se gasesc intr-o varietate de dimensiuni, lungimile pot fi marite daca vorbim de constructii modulare, sunt mult mai stabile si se pot muta dintr-un loc in altul pentru a cantari pe loc cantitatile de materiale sau masinile care le transporta.

De asemenea un cantar auto din beton permite stabilierea greutatii exacte in cel mai scurt timp, afisajul electronic si senzorii speciali garanteaza exactitatea masuratorilor, cantarele auto sunt rezistente, betonul este robust si foarte rezistent la variatiile de temperatura si umiditate, deformarile sunt minime, iar costurile de productie sunt reduse. Structura tip monolit, cu grinzi laterale beton este special gandita la acest tip de cantare auto pentru a preveni alunecarile accidentale ale camionului, inaltimele platformelor de cantarire ajung pana la 20cm.

Cu un cantar auto din beton se pot cantari greutati de pana la 80 de tone, minim 40 de tone, lungimile ajung si la 24 de metri, relocarea este foarte simplu de facut, cu un camion agabaritic, fara alte utilaje aditionale. Celulele de cantarire, care permit obtinerea unor rezultate afisate cat mai precise sunt protejate mecanic prin amplasare sub calea de rulare.

La descarcare si incarcare este necesar doar un stivuitor de 3t, pentru a nu se deplasa in timpul cantaririi pneurile au aderenta perfecta pe suprafete de beton, iar dilatarile termice sunt reduse. In functie de ce se cantareste amplasamentul poate fi suprateran sau in cuva, cantarele auto sunt recomandate pentru rampele ecologice, pentru agricultura sau constructii, rezistenta la uzura le permite o utilizare de pana la 18 sau 20 de ani fara defectiuni majore.

Cantarele auto din beton sunt rezistente si precise, rezistente

De pe site-urile de profil, din magazinele online puteti cumpara cantare auto la cele mai mici preturi, optional gasiti si rampe din beton sau metal relocabile, fundatii prefabricate si celule de cantarire sau repetor de greutate cu afisaj exterior pentru sofer.

Avantajele unor cantare auto din beton cumparate din online sunt date de numarul mare de variante disponibile, de accesul la informatii tehnice complete despre fiecare model in parte, de calitatea superioara a materialelor din care sunt fabricate, de garantia extinsa primita si de rapiditatea livrarilor.

Cantarele auto din beton sunt preferate celor din metal pentru ca nu au probleme legate de coroziune, costurile de productie sunt scazute, oricand se pot remedia defectiunile aparute in service autorizat, firmele care le vand asigura si piese de schimb pentru toate articolele afisate pe rafturile virtuale ale site-urilor.

La fiecare comanda puteti sa va consultati cu echipa de specialisti care va poate indruma pentru a alege doar cele mai bune produse din oferte, preturile sunt mici si promotiile suficiente pentru a putea achizitona produse de top pentru afacerile dvs. Articolele comandate ajung rapid la clienti, sunt verificate si primesc garantia oferita de producatori, performantele lor si randamentul sunt foarte bune asa ca puteti sa cantariti tot ce aveti nevoie rapid si fara efort.

Lasă un răspuns