Cat de important este ceasul la un interviu de angajare sau un examen?

Ceasul, acest dispozitiv care din cele mai vechi timpuri este purtat deopotriva de doamne, domni si de copii, este un accesoriu important in cazul participarii la un interviu de angajare sau un examen. De ce? Din cateva motive simple: confera tinutei o elaganta aparte, utilizatorului o incredere de sine marita, ii permite sa fie punctual si chiar sa vada cat mai are pana la expirarea timpului, in cazul unui examen.

Asadar, se recomanda purtarea unuia din numeroasele modele de ceasuri barbatesti care se gasesc pe piata, care sa ajute domnul sa iasa bine in fata profesorului, mai ales in cazul in care sustine un examen oral, sau in fata angajatorului sau a persoanei responsabila cu PR-ul companiei.

Fiindca ceasuri barbati sunt multe, colorate, cu design inovativ, specialistii recomanda utilizatorilor sa poarte un ceas simplu, care se potriveste tinutei office sau eleganta adaptata pentru respectivul interviu sau examen. Cine vrea sa treaca mai usor peste un asemenea “hop” din viata trebuie sa tina cont chiar si de cele mai mici aspecte, pe care nu le-ar fi bagat in seama in caz contrar.

Atat pentru barbati cat si pentru femei, ceasul pentru interviu sau examen indicat este cel elegant sau smart casual, fara a epata insa. Nu se merita scos ceasul suflat cu aur doar din dorinta de a straluci si de a da impresia de eleganta si stil. Unul din multele modele de ceasuri dama din garderoba poate fi purtat si la interviu. Insa sa nu fie cel cu strasuri, cel foarte roz sau mai stralucitor decat soarele intr-o zi de vara. Ar fi bine sa fie un ceas de mana discret, cu curea de piele, cu un cadran din materiale de cea mai buna calitate, un ceas care sa se asorteze cu poseta sau cu pantofii, macar cu cromatica tinutei (iar la interviu sua la exament culorile nu pot fi prea striudente). Urmand aceste sfaturi oamenii vor avea de castigat un loc de munca sau de trecut cu brio peste un examen.

Lasă un răspuns