Alege cele mai bune materiale pentru acoperisul casei, in functie de regiune

Inca de cand primii oamenii au inceput sa construiasca adaposturi pentru a se feri de vremea rea, de soare si de vant, acoperisul a fost o preocupare continua, pentru a creste confortul interior. Atunci cand calatorim in zone geografice cu climat diferit de cel cu care suntem obisnuiti, vom constata, in mod inevitabil, schimbari in peisajul urban. De pilda, casele din zonele montane din Romania se disting invariabil de resedintele grecesti pozitionate in apropierea marii. Un arhitect sau constructor va sti exact care este acoperisul potrivit pentru fiecare proiect de casa in parte. Si echipa noastra de specialisti in domeniu iti poate oferi consultanta in vederea alegerii materialelor perfecte pentru planul casei tale, pe langa multiple alte servicii pentru acoperisuri

Vizitand o regiune cu climat mediteraneean, asa cum sunt cele mai multe din orasele grecesti sau din localitatile italiene cu iesire la mare, suntem cuceriti pe loc de ingeniozitatea design-urilor de acoperisuri cu olane sau cu terase.

In ceea ce priveste tara noastra, cele mai potrivite optiuni de acoperisuri pentru renovari sau proiecte noi, tindem sa credem ca cele mai bune materiale pentru acoperisuri le constituie tigla metalica si tabla cutata, in combinatie cu elementele de etansare si sistemele de fixare adecvate.

Rulourile din tigla, impreuna cu o folie anticondens de buna calitate, montata impecabil, dau dovada nu doar de un aspect modern, ci si de o inalta functionalitate, avand o durata lunga de viata. Latura practica a lor ne permite sa ne bucuram de protectie sporita impotriva factorilor meteorologici diversi. Avand in vedere ca pe teritoriul tarii noastre, climatul este temperat-continental, verile sunt toride, iar iernile aspre. Asadar, trebuie sa ne supunem capriciilor vremii si sa cautam cele mai bune variante pentru un acoperis durabil, care sa reziste la toate manifestarile extreme ale vremii: vanturi puternice, ninsori abundente, soare fierbinte etc.

Lasă un răspuns