4 situatii in care sa oferi diplome personalizate

Cu totii avem acasa o mapa in care am adunat toate diplomele, inca de la gradinita. Sunt o amintire placuta si ne face placere sa le scoatem din cand in cand din fundul sertarului si sa le rasfoim. Hai sa descoperim impreuna in ce situatii putem oferi la randul nostru diplome personalizate.

1.  Pentru a face un cadou personalizat, deosebit

Daca ai o persoana foarte draga, pe care o apreciezi extraordinar de mult si doresti sa ii faci un cadou special poti sa ii oferi o diploma personalizata. Poti face o diploma pe care sa scrii: “Pentru cea mai buna mama”, “Pentru cea mai speciala prietena”, “Pentru cel mai inteligent sef” sau orice altceva prin care poti sa iti exprimi aprecierea exact asa cum iti doresti. Poti merge si mai departe si sa faci margini personalizate, sa pui culorile preferate ale destinatarului sau sa scrii cu un font mai atipic. Cu siguranta nu vei da gres cu un astfel de cadou!

2.  Pentru elevii constiinciosi

Este un lucru bine stiut ca elevii care obtin cele mai bune rezultate la invatatura in respectivul an scolar primesc diplome si mici atentii. In cazul in care esti profesor sau invatator ii poti face pe elevii clasei tale sa se simta cu totul speciali. Trebuie doar sa alegi un design personalizat al diplomelor. Poti sa optezi pentru o diploma mai colorata, cu icoane semnificative materiei respective, mai animata sau pur si simplu sa folosesti un font deosebit pentru a le scrie numele.

3.  Pentru cei cu rezultate bune la concursuri

Fiecare concurs are castigatorii lui, indiferent ca vorbim de concursuri internationale, nationale sau la nivel de scoala. Toate concursurile au diplomele lor personalizate pe care le ofera castigatorilor. De obicei concursurile isi personalizeaza diplomele cu logo, culori specifice, un anumit font si poate si o dimensiune aparte a diplomei.

4.  Pentru incurajare

In general asa-numita „Diploma de participare” sau „Mentiune”  are acelasi format ca si cele pentru locurile I, II si III. Pentru a face o oarecare diferenta, poti sa optezi pentru o alta culoare, alte animatii sau chiar o alta dimensiune a foii.

 

Indiferent de ocazia cu care decizi sa oferi un asemenea cadou este important sa fie cat mai personal. Din aceasta cauza, diplomele personalizate sunt mult mai apreciate si raman o amintire mai draga decat cele comune.