3 beneficii mai putin cunoscute ale protectiilor pentru saltea

In lumea paturilor, a asternuturilor si a accesoriilor – sau, intr-un cuvant, in lumea somnului – protectiile pentru saltea sunt de cele mai multe ori neglijate sau confundate cu cearsafurile. Multa lume nu vede utilitatea acestor accesorii, dar o protectie de saltea de calitate este conceputa in asa fel incat sa iti imbunatateasca somnul prin reglarea temperaturii, oferirea unui grad ridicat de confort si asigurarea igienei.

Asta ca sa nu mai vorbim despre faptul ca iti pastreaza salteaua curata, impiedicand petele sa ajunga pe ea, si sunt foarte usor de curatat. Daca nu ai deja o protectie pentru saltea, afla mai jos 3 beneficii mai putin cunoscute ale acestora si cu siguranta te vei razgandi.

O protectie pentru saltea mentine igiena mediului in care dormi, iar acest lucru este foarte important. Pentru persoanele predispuse la alergii, pentru care sufera de eczeme sau astm, dar si pentru cele care au o fobie de acarieni este chiar esential. Studiile au demonstrat faptul ca intr-un pat pot trai pana la 1 milion de acarieni si alte microorganisme. Nu iti doresti sa imparti patul cu atat de multa lume, nu-i asa?

O protectie pentru saltea prelungeste viata saltelei deoarece o protejeaza… de tine. Ai vazut vreodata o saltea folosita ani la rand fara protectie? Ai observat acele pete maronii? Ele sunt cauzate de sarurile si mineralele din transpiratia ta, substante care cauzeaza decolorarea in timp. Faptul ca temperatura corpului fluctueaza in timpul noptii combinat cu faptul ca ne miscam de pe o parte pe alta ne face sa pierdem pana la un litru de apa pe noapte.

O protectie pentru saltea creste confortul saltelei. Investeste intr-o protectie de calitate, nu intr-una din poliester si alte materiale sintetice. O protectie pentru saltea realizata 100% din bumbac permite pielii sa respire si aerului sa circule in jurul tau in timpul noptii. Astfel, temperatura corpului tau nu va creste la fel de mult ca in cazul unei protectii sintetice, care poate fi si toxica atunci cand intra in contact cu apa.

Poti avea parte de somnul odihnitor si sanatos de care ai nevoie cu ajutorul unei protectii pentru saltea de calitate de la Morris Alexander!