Allview lanseaza A5 Quad Plus

Allview lanseaza un nou telefon accesibil pe piata din Europa.

La un pret de numai 499 de lei, succesorul telefonului A5 Quad al celor de la Allview vine cu un procesor Cortex A53 Quad Core, alaturi de un procesor grafic Mali T720, pentru un plus de performanta, alaturi de noul sistem de operare al celor de la Google, Android Lollipop, versiunea 5.1.

„Datorita succesului de care s-a bucurat A5 Quad, un telefon vandut in peste 120.000 de unitati, lansam astazi A5 Quad Plus, un telefon la fel de accesibil care aduce in plus internet de mare viteza 4G si cel mai recent sistem de operare, Android™ 5.1, Lollipop. Smartphone-ul mentine design-ul tineresc si minimalist al gamei Young”, a declarat Lucian Peticila, Director General Allview.

Pe partea de stocare, telefonul va veni cu 1 GB de memorie RAM si inca 8 GB de memorie pentru stocarea pozelor si a melodiilor preferate. Aceasta poate fi extinsa prin adaugarea unui card microSD de pana la 32 GB.

Telefonul dispune de doua camere foto, de 2 MP ca si camera secundata, respectiv 5MP ca si camera principala. Cea din urma va dispune de Autofocus si alte functii precum: HDR, Gesture Shot si Face Beauty.

Ecranul de 4.5″, cu o grosime redusa datorita tehnologiei OGS (One Glass Solution – tehnologie care face posibila reducerea grosimii ecranului prin scoaterea din calcul a straturilor de sticla dintre ecran si senzorul de touchscreen) ofera un unghi de vizualizare larg, de pana la 176°.

Telefonul este disponibil incepand de astazi, pe baza de precomanda, livrarile fiind programate sa inceapa pe data de 15 august.

2 comentarii la „Allview lanseaza A5 Quad Plus”

Lasă un răspuns