Adauga stil petrecerii cu o cabina foto!

Adauga stil petrecerii cu o cabina foto!

Petrecerile sau intalnirile de afaceri, si nu numai, necesita o pregatire foarte mare, dar si un setup care sa ii atraga si sa ii multumeasca pe cei care au fost invitati.

O petrecere plictisitoare este o mare pierdere de timp si de aceea oamenii vor evita sa mai accepte invitatii de la tine. Atunci cand organizezi o petrecere trebuie sa te asiguri ca ai tot ce trebuie pentru a-i distra pe toti. De exemplu, la o petrecere pentru copii nu poate lipsi un personaj din desenele animate sau un element care sa ii faca sa viseze la un castel indepartat.

Insa nu doar la petrecerile pentru copii poti aduce elemente speciale. Un exemplu de element bun pentru ca toata lumea sa ramana cu o amintire frumoasa de la petrecerea ta ar fi inchirierea unei cabine foto in care invitatii sa isi faca, in voie, tot felul de fotografii, alaturi de ceilalti invitati, fotografii care pot fi urcate imediat pe Facebook sau care pot fi trimise pe email, in functie de cabina foto aleasa,  chiar din interiorul acesteia. Cu asa ceva cu siguranta ii vei multumi atat pe cei pasionati de fotografie, dar si pe cei pasionati de retelele de socializare.

fotografiiPe cabina-foto.com poti alege un pachet care sa te multumeasca cu adevarat. Pe langa inchirierea unei cabine foto la un pret foarte bun poti beneficia de diverse pachete de servicii care pot include CD-uri cu fotografiile facute in interiorul cabinei, dar si o carte de oaspeti pe care o puteti pastra ca amintire si pe care va puteti uita peste cativa ani, amintindu-va de momentele petrecute alaturi de invitatii tai.

 

O cabina foto, insa, nu poate fi inchiriata si amplasata doar la o petrecere. Aceasta poate fi amplasata si la intrarea intr-o firma pentru ca, la iesirea din aceasta, angajatii dar mai ales clientii sa plece cu amintiri frumoase, pe langa multumirea cu care pleaca dupa o intalnire profesionala cu angajatii firmei.

Facebook Comments