Tu cum vrei sa arate biroul tau?

Tu cum vrei sa arate biroul tau?

Asa cum va vorbeam intr-un artiol anterior, sa fii antreprenor nu este usor, asa cum nu este deloc usor sa cauti o idee buna de afacere.

Trecand peste toate acestea, cu siguranta cu totii ne-am gandit macar o data la cum ar putea sau cum ar trebui sa arate biroul nostru de sef si de cele mai multe ori ne facem o idee foarte deformata in legatura cu acesta. Cu toate acestea, nu ne gandim deloc la acest birou din trei perspective esentiale.

Perspectiva ta

Biroul in care ne desfasuram activitatea trebuie sa ne faca sa ne simtim ca acasa

Angajatul trebuie sa te vada cat mai linistit atunci cand te afli in birou pentru ca atunci cand trebuie sa vina sa iti spuna ca exista o problema, atunci cand are o idee sau atunci cand iti cere ceva sa fie linistit si sa stie ca vine intr-un mediu cat se poate de prietenos si familiar, nu intr-un loc ostil.

Desigur, nu se poate sa lipseasca un birou managerial impunator, dar nici obiectele personale nu pot lipsi. Umple locurile goale cu lucrurile tale personale care te fac sa te simti cat mai bine (de exemplu, iti poti aduce o colectie personala in birou).

Perspectiva angajatului/a viitorului angajat

Odata ce tu te simti foarte bine in interiorul biroului tau, si angajatul care intra acolo se va simti la fel de bine si te va privi ca pe o persoana calma si care poate asculta tot ceea ce are de spun angajatul respectiv.

Angajatii, de cele mai multe ori, atunci cand se gandesc la biroul sefului se gandesc la un loc foarte infricosator in care cu siguranta tii un crocodil care abia asteapta sa manace carne de angajat proaspat concediat sau ceva la fel de infricosator. Cu siguranta atunci cand vine vorba de o vizita in biroul sefului nu exista un cosmar mai mare pentru un angajat. Cu toate acestea, se poate trece foarte usor pentru acest lucru atunci cand le arati angajatilor ca pot gasi in tine o persoana foarte buna, ca te pot vedea ca fiind un prieten pentru ca munca este foarte productiva atunci cand se lucreaza intr-un mediu foarte prietenos.

Perspectiva clientului

Clientul atunci cand vine la tine in birou trebuie sa se simte cat mai bine si cat mai in siguranta pentru ca o afacere este foarte productiva atunci cand mediul este foarte prietenos.

Facebook Comments