Acasă Campanii (P)Centrale termice – Shop-Einstal

(P)Centrale termice – Shop-Einstal

0

Vine momentul in stadiile fiecarei constructii cand odata ajuns la partea de incalzire a unei case sau unui apartament, cauti pe internet inevitabil centrale termice ieftine si tot ce tine de conectica si radiatoare. Scopul este obtinerea unui pret total mai mic, atat in ceea ce priveste centrala termica si componentele instalatiei, cat si transportul si montajul. Achizitionarea centralei termice se poate face cel mai simplu dintr-un magazin online specializat pe centrale termice ieftine precum centraleieftine.ro unde veti gasi cele mai bune preturi fiind vorba in primul rand de preturi de importatori.

Atunci cand ai de unde alege dintre numeroase branduri de renume si pe langa ceea ce te intereseaza mai gasesti si alte componente din multe alte tipuri de instalatii, iar livrarea comenzilor se face in 24/48 ore oriunde in tara, parca simti ca te afli intr-un loc potrivit achizitiilor. Cum totul incepe de la centrala termica, astazi ne vom concentra atentia pe caracteristicile sale. Asa cum stiti centrala termica moderna asigura atat incalzirea locuintei cat si apa calda menajera necesara intr-o gospodarie. Studiul nostru trebuie sa inceapa de la caracteristicile de baza necesare sau care se potrivesc dupa caz. Astfel, in functie de tipul de combustibil pot fi centrale pe gaz sau centrale pe combustibil solid, iar in functie de tipul de evacuare a gazelor centralele pot fi cu tiraj natural, cu tiraj fortat sau cu tiraj fortat in condensatie.

Atunci cand vorbim de tiraj natural trebuie sa intelegem faptul ca aerul necesar arderii este preluat direct din incaperea in care se afla centrala, incaperea trebuie sa fie mare si sa aiba deschidere permanenta la exterior, iar evacuarea gazelor se face prin cosul de fum. In cazul tirajului fortat marimea incaperii nu conteaza, aerul este adus de afara iar gazele eliminate in exterior printr-un kit tubular dublu, acest tip de centrala pretandu-se cel mai bine in cazul apartamentelor. Centralele cu tiraj fortat in condensatie au in plus recuperatorul de caldura montat pe evacuare si obtin un randament foarte mare. Astfel odata stiut combustibilul disponibil, puteti alege tipul de centrala, iar in cazul celor pe gaze, in functie de marimea incaperii, de spatiu si aerisire puteti alege tipul de tiraj. In general cele mai ieftine centrale sunt cele cu tiraj natural iar pretul urca odata cu randamentul, centralele in condensatie fiind ceva mai scumpe. In cazul tipului de preparare a apei calde menajere (acm) puteti opta pentru incalzirea acesteia in regim instantaneu sau cu boiler de acumulare.

O categorie aparte de centrale sunt centralele electrice, in acest caz nu sunt necesare aerul de combustie si cosul de fum, confortul in functionare este ridicat si mai ales nu necesita intretinere. Odata ce ati stabilt tipul de centrala dorit cereti si sfatul specialistilor si aveti in vedere urmatoarele aspecte dupa caz: puterea termica a centralei, randamentul, suprafata aproximativa de incalzire, volumul boilerului, consumul de combustibil, consumul electric, protectia la inghet si la supraincalzire, silentiozitatea in functionare, includerea kitului de evacuare in pret, garantia, etc. Nu uitati ca la unele centrale punerea in functiune (PIF) este gratuita. In concluzie, cautarea de centrale termice ieftine nu trebuie sa insemne centrale slabe, neperformante, oricare si oricum, ci in primul rand preturi de importator si mai ales alegerea celei mai eficiente si optime variante adaptabile imobilului dumneavoastra.

Cauti o centrala termica, dar si altele? Intra pe Shop-Einstal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here