/iPhone 6 a ajuns in Romania!

iPhone 6 a ajuns in Romania!

Cand am auzit pentru prima data ca iPhone 6 reuseste sa ajunga in Romania, in primul val de lansari mondiale, mi-am spus ca este o gluma. Nu, nu pentru ca as fi iPhone 6 si nu m-as fi gandit ca se poate asa ceva si in Romania. Pur si simplu traiesc in Romania de cand ma stiu si niciodata nu s-a intamplat ca Romania sa fie pe harta lansarilor importante, ca tara ce primeste produsul respectiv in primul “val”.

E o veste buna pentru cei care iubesc aceasta marca de telefon, intr-adevar, insa vestea este cu mult mai mare. Reusim sa fim si noi, pentru prima data, bagati cu adevarat in seama cand vine vorba de piata IT mondiala. E adevarat ca reuseam sa primim acest nou model de telefon in cateva luni, insa progresul pe care a reusit sa il faca Romania in acest moment depaseste orice fel de asteptare.

Ca sa va dau un exemplu, acest lucru seamana foarte mult cu acel moment in care puiul incearca sa ajunga tot mai aproape de mama sa, insa este impins de ceilalti din jur doar pentru ca este putin mai mic. Ei bine, la un moment dat mama sa reuseste sa observe cat de mult vrea puiul ei sa ajunga la ea si in acel moment il ia aproape de ea, pentru a-l proteja.

Acest lucru, pe langa faptul ca reprezinta o premiera pentru noi ca tara, mai are un avantaj destul de mare. Cu siguranta, de acum inainte vom reusi sa primim noile aparitii mult mai devreme fata de lansarile anterioare.

Si acest lucru este posibil doar cu ajutorul celor de la QuickMobile, primii care reusesc sa aduca iPhone 6 in Romania, cu mult inaintea celorlalti.

Si daca tot am ridicat in slavi aceasta premiera, hai sa va invit si la un concurs. Cristian China Birta, adica Chinezu’, va invita la un concurs prin care puteti castiga un iPhone 6 nou nout. Da, ai auzit cat se poate de bine. Dupa foarte putin timp de la lansare, exista deja un concurs prin care poti castiga noul model de iPhone. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe AICI (http://cristianchinabirta.ro/2014/09/23/oglinda-oglinjoara-cine-va-avea-primul-iphone-din-tara/) si sa raspundeti provocarii lansate de “Chinezu'”. Ce zici? Te bagi?