Distreaza-ti angajatii pentru a avea rezultate mai bune

Distreaza-ti angajatii pentru a avea rezultate mai bune

De cele mai multe ori sefii prefera sa aiba un comportament dur si plin de seriozitate, insa de cele mai multe ori o astfel de abordare este cat se poate de gresita.

Fii prietenul angajatilor tai

Angajatii tai au nevoie de un prieten la locul de munca pentru a lucra cu spor si pentru ca rezultatele muncii sa fie cat mai bune si mai satisfacatoare.

Fii alaturi de angajatii tai, asculta-le problemele cu care se confrunta la locul de munca, incearca sa rezolvi problemele cat se poate de bine si de convenabil pentru toate partile si cu siguranta atunci cand vei avea o problema pe care o vei expune in fata angajatilor, si acestia te vor asculta si vor incerca sa te ajute sa rezolvi problemele cu care se confrunta firma.

Fa un loc de munca prietenos si distractiv – cand trebuie

Atunci cand esti multumit de rezultatele angajatilor tai ar fi bine sa ii rasplatesti de fiecare data. Si nu ma refer la o rasplata in bani ci ma refer la anumite iesiri in echipa in anumite zile calduroare in diverse drumetii sau chiar la un gratar.

Astfel, angajatii tai vor sti ca si tu poti sa te distrezi, ca te poti distra cu angajatii tai ca si cum ar fi prietenii tai si ca distractia vine dupa o munca grea si dupa rezultate foarte bune, astfel ii vei motiva sa lucreze mai bine si sa incerce sa ajunga la rezultate cat mai bune de fiecare data.

De asemenea, o zi de distractie alunga tensiunea care apare cu siguranta in interiorul unei firme, cu timpul, dar ii si relaxeaza pe angajati si ii pregateste pentru o noua zi de munca productiva.

O zi de outdoor team building poate aduce atat idei noi si bune in interiorul firmei dar duce si la eliminarea stresului si a tensiunii care poate sa apara intre angajati. Pe langa asta, un team building poate dezolva foarte mult capacitatea de lucru in echipa a angajatilor tai si dezvolta relatii dintre angajati, lucru care este cu siguranta foarte benefic firmei pe care o conduci.

Un angajat care vede ca se poate distra si la locul de munca, dar doar atunci cand trebuie, va veni cu mai multa tragere de inima la locul de munca si va fi mult mai productiv in ceea ce face si va avea rezultate mult mai bune in interiorul firmei.

Facebook Comments