Cautarea a luat sfarsit!

Cautarea a luat sfarsit!

Daca iti spun de anumite momente in care erai nerabdator sa ajungi acasa sa mananci ceva, te simti? Sa iti mai zic si de momentul in care iti doreai asa ceva, dar nu aveai nimic de mancare acasa si erai prea obosit sa iti pregatesti ceva, te simti?

Ei bine, si eu ma regasesc printre aceste momente, destul de enervante. Zic enervante pentru ca pe langa faptul ca imi era foame si nu aveam nimic calumea de mancat, mai trebuia sa mai stau si sa caut un restaurant care livreaza acasa, un restaurant in care mancarea este pe placul meu, dar si un restaurant cu preturi accesibile pentru buzunarul meu de.. Student. Insa se pare ca de acum totul se va schimba pentru ca am gasit FoodPanda.

FoodPanda, serviciu care ofera posibilitatea comandarii de mancare dintr-o lista destul de mare de restaurante cu diverse meniuri, cat mai variate, deci nu trebuie sa cauti prea mult timp pentru a gasi felul tau preferat de mancare, sau meniul care iti face cea mai mare pofta.

Insa nu de asta iubesc eu foarte mult acest serviciu ci pentru ca ofera posibilitatea de a comanda mancare si de pe telefonul modul, prin intermediul aplicatiei de Android, FoodPanda.

Asa sunt 100% sigur ca voi ajunge la tanc pentru a manca ceva delicios, fara a-mi bate capul prea tare cu acele cautari de zeci de minute in care foamea trecea destul de rapid. Acum mancarea va ajunge odata cu mine acasa, deci ma voi bucura cu siguranta de o seara in care voi sta linistit, in pat, cu burta plina, fara grija gatitului.

Facebook Comments